Elérhetőségek • DaviDent • Dr. Zsila Dávid Fogorvos – XI. kerület • DaviDent
 
fogászat dentistry XI.kerület DaviDent - Zsila Dávid rendelője - fog teeth

A DaviDent elérhetőségei

Email-cím: davident@davident.hu

Budapest XI., Etele út 36/A fszt. 5.
 A rendelő megközelíthető: az M4-es metróval, az 1-es villamossal, valamint a 7-es, 58-as, 103-as, 114-es, 153-as, 213-as, 214-es busszal: a Tétényi út és az Etele út kereszteződésében a „BIKÁS PARK M” megállótól 1-2 perc gyalogosan.
A gépkocsival érkezők parkolási díj fizetése ellenében tudnak a rendelő közvetlen közelében megállni.

Az oldal 2023-ben lett frissítve..
 Előzetes időpont-egyeztetés telefonon:
(+36)-20/472-8035

Google-térkép »

Még néhány szó az időpont-egyeztetésről

Ha a kezelésére fenntartott időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a rendelőben, kérem, időben jelezze. Ezt az időpontot esetleg szívesen igénybe venné valaki más, ezért fontos, hogy időben tudjak a lemondásról. Mivel az átszervezéshez időt kell biztosítani más számára is, kérem, hogy legalább 24 órával a kezelés előtt értesítsen akadályoztatásáról. Ha a tervezett kezelés előtt nem sokkal jön közbe váratlan esemény, akkor is mielőbbi értesítést kérek. 
Amennyiben a kezelés lemondása nem történik meg három órával a megbeszélt időpontot megelőzően és a lemondott időpontra nem tudom átszervezni egyik páciensemet sem, készenléti díjat számítok fel, melynek mértéke 6000 Ft. Ezzel leginkább az „elfelejtettem” jellegű elmaradásokat szeretném minimalizálni. Az időpont lemondása kizárólag személyesen, telefonon, vagy SMS-ben történhet meg, mivel csak így tudom visszaigazolni, hogy időben megkaptam az információt. Az e-mailen történő lemondást sajnos nem tudom elfogadni.

 
Vissza a lap tetejére ]