Prevenciós kezelések • fogászat • Dr. Zsila Dávid Fogorvos – XI. kerület • DaviDent
 

Prevenciós kezelések

 

 Barázdazárás:
A rágófogak rágófelszínein nehezen tisztítható mély barázdák találhatók. Ezeken a felszíneken relatív könnyen alakul ki fogszuvasodás. A barázdazárás során ezeket a mély árkokat töltöm fel folyékony barázdazáró anyaggal, amely valójában egy leheletnyi réteg csupán, s így a szuvasodás esélye jelentősen lecsökken. A barázdazárás akkor igazán hatásos, ha a fog előtörése után 1 éven belül megtörténik, emiatt leginkább gyermekeknél lehet indokolt.

 

 Fogkő eltávolítása (depurálás):
Ultrahang frekvencián rezgő gépi műszerrel történik. Az íny alatti területek megtisztítására bizonyos esetekben speciális kézi műszerek használata is kiegészíti a gépi fogkő-eltávolítást.

Tudjon meg többet a szolgáltatáshoz kapcsolódó témában!
Miért jó a fogkövet eltávolítani? »

 

 Szájhigiénés oktatás:
fogászat dentistry XI.kerület DaviDent - Zsila Dávid rendelője - fog teeth Részletesen elmagyarázom, megmutatom, közösen begyakoroljuk a fogápolás módjait, fogművek (korona, híd, implantátum, fogsor) tisztán tartását.

Tudjon meg többet a szolgáltatáshoz kapcsolódó témában!
A fogmosásról »

 

 Fluoridálás:
A fluor beépülve a fog szerkezetébe erősíti, ellenállóbbá teszi azt. A rendelőben lehetőség van koncentrált fluorzselé alkalmazására, mely a kívánt fogfelületre helyezhető. Ez mind gyermekeknek, mind felnőtteknek ajánlható.


  Esztétikai fogászat

  Fogak megmentése

  Fogak pótlása

  Gyermekfogászat

  Prevenciós kezelések

  Továbbiak


DaviDent fogászat • Cím:Budapest XI., Etele út 36/A fszt. 5. • Telefon: (+36)-20/472-8035 • Email-cím: davident@davident.hu