Fogászat • Dr. Zsila Dávid Fogorvos – XI. kerület • DaviDent
 
fogászat dentistry XI.kerület DaviDent - Zsila Dávid rendelője - fog teeth

Fogorvosi magánrendelő

Kelenföld központjában, megfizethető áron

Budapest XI., Etele út 36/A fszt. 5.
Megközelíthető: az M4-es metróval, az 1-es villamossal, valamint a 7-es, 58-as, 103-as, 114-es, 153-as, 213-as, 214-es busszal: a Tétényi út és az Etele út kereszteződésében a „BIKÁS PARK M” megállótól 1-2 perc gyalogosan.
A gépkocsival érkezők parkolási díj fizetése ellenében tudnak a rendelő közvetlen közelében megállni.

Az oldal 2023-ben lett frissítve..
Előzetes időpont-egyeztetés telefonon:
(+36)-20/472-8035

Örömmel üdvözlöm honlapomon!

Fogászat szakszerű, minőségi, körültekintő szolgáltatással

 

Dr Zsila Dávid - magamról:
2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, azóta Budapesten dolgozom, kis kitérővel Érden is dolgoztam. Szakvizsgáim: Fog- és Szájbetegségek szakorvosa, valamint Konzerváló fogászat és Fogpótlástan szakorvosa képesítésekkel rendelkezem.
Szakmai felkészültségem napi szinten tartása érdekében rendszeresen továbbképzéseken veszek részt. A kezelések során a legmodernebb technikákat, anyagokat és műszereket alkalmazom.
Célom, hogy a szép és minőségi munka után Ön elégedetten távozzon a rendelőből és a későbbiekben ellenőrzés céljából is szívesen keressen fel. Kiemelt figyelmet fordítok a kezelések fájdalommentességére, ma már ez szinte mindig megoldható.
A maximális odafigyelést igénylő, szakszerű, precíz munkám relatív időigényes, de ez az időbefektetés megtérül, hiszen a helyesen megtervezett és körültekintően elvégzett kezelés hosszabb távon ad megoldást.
Nagy gondot fordítok arra, hogy a pácienseim panaszait türelmesen és figyelmesen végighallgassam és elmagyarázzam, hogyan tudok esetükben segíteni, valamint arra, hogy a kezelések alkalmával is mindig részletes felvilágosítást adjak az aktuális és a további teendőkről.
Dr. Zsila Dávid fogszakorvos  


Vissza a lap tetejére ]

specialitásaim:

átlagon felüli precizitás, időt nem kímélve
vállas preparálás (Bővebben)
esztétikai kezelések
fogak pótlása - Rögzített, kivehető, implantációs és kombinált fogpótlások teljesen egyénre szabottan megtervezve. - Ideiglenes koronákat, hidakat minden esetben készítek a rendelőben, így fog nélkül sosem kell távoznia a pácienseknek.
gyermekfogászat
gyökérkezelés (endodoncia)


Vissza a lap tetejére ]

 A rendelőről:
2008. januárjában nyitottam meg légkondicionált magánrendelőmet. Barátságos, kellemes környezetet igyekeztem teremteni, ahol családias hangulatban történik a kezelés. A berendezéseket a jelenlegi legkorszerűbbek közül választottam, melyek a hatályos normáknak a legmesszebbmenőkig megfelelnek.

Adatkezelési Tájékoztató

fogászat dentistry XI.kerület DaviDent - Zsila Dávid rendelője - fog teeth fogászat dentistry XI.kerület DaviDent - Zsila Dávid rendelője - fog teeth fogászat dentistry XI.kerület DaviDent - Zsila Dávid rendelője - fog teeth

  Több kép »


 Vissza a lap tetejére ]